Skip to content


Édentől azért keletre

A Való világ a nézettségi csúcsra hág nap, mint nap, mintha az egész ország elvesztette volna a távvezérlőt és csak az RTL Klubot tudná nézni. VV Jerzy egyet fingik, és címlapra kerül, Gigi fejfájása miatt akár a nemzetbiztonsági bizottságot is összehívhatják, Alekosz aranyköpéseit pedig nemsokára bőrkötésben terjesztik majd. Négymillió ember nézi esténként, ahogy ezek odabent hergelik, idegesítik és ujjazzák egymást.

A közszolgálati televízió értékmentő aktuálpolitikai stúdióbeszélgetései és a Való világ konténerbe zárt nyomorúsága közt ezért mégis csak van egy apró piaci rés: ide próbál most a Viasat3 begyömöszölni egy tengervíztől nedves bikinit. Hétfőn indult ugyanis az Éden hotel, ami a Való Világhoz hasonlóan napi valóságshow, még ha csak hetente négyszer is megy, viszont a történet nem élőben kuszálódik, az egészet leforgatták már tavaly, így a nézők sem szólhatnak bele, hogy mi legyen a csattanó.

Tovább>>

A bejegyzés trackback címe:

https://edenhotel.blog.hu/api/trackback/id/tr192731459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása