Skip to content


Fenékbe bökték Horváth Évát

Döcögősen indult Horváth Éva számára az Éden Hotel kolumbiai forgatása: a játék műsorvezetőjének már első nap elment a hangja. Ráadásul Éva nemcsak félregyógyszerezte magát, de a forgatás csúszása esetén felmerülő kötbér miatt is aggódhatott.

– Óriási meleg fogadott Kolumbiában, de a szállásunkon ebből mit sem éreztünk, mert légkondiban nem volt hiány. Ez lett a vesztem, mert ráment a hangomra a hőmérsékletkülönbség. Egyszerűen nem jött ki hang a torkomon. A stábtól kaptam egy gyógyszert, amit három napon át szedtem, de nem volt semmi hatása. Kiderült közben, hogy félregyógyszereztek, mivel savlekötőt ettem napokon át, nem megfázásra való orvosságot – magyarázta Éva, aki végül inkább orvoshoz fordult.

Tovább>>

Címkék: horváth éva

A bejegyzés trackback címe:

https://edenhotel.blog.hu/api/trackback/id/tr502731465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Webebe 2011.03.19. 21:35:21

Horváth Éva dögunalom műsorvezető. Nem tudom, hogy ki teszi be ilyen műsorokba. Olyan, mint egy megrohadt savanyú uborka. Semmi élet nincs benne, semmi vidámság, semmi kisugárzás, totál depis kedvet csinál a nézőnek. Tiszta lehangoltság az egész nő, mintha levegőt is nehezen kapna. Nagyon kiábrándító, mint műsorvezető, nem ide való, senki nem veszi észre. Miért nem a saját tanult végzett szakmáját gyakorolja!!!! Nincs benne pörgés, dinamika, jókedv, derű magával ragadó stílus, mint pl. lásd: Lilu, Stohl, Liptai, Kovács Áron, Balázs, Bocskor....de ez a nő kiábrándító. Látszik rajta, hogy valami baja van az életével, vagy vmi nagy gondja van. Igy nem lehet műsort vezetni, főleg egy ilyen gyönyörű helyen. Tiszta depi ez a NŐ!!!!!!!!!!!!!!Senki nem veszi észre???????????????????

süti beállítások módosítása