Skip to content


Indul a Viasat3 eddigi legdrágább műsora, az Éden Hotel

Tengerpart, pálmafák, luxushotel fiatal fiúkkal és lányokkal... Mindez akár a Paradicsomban is lehetne, a helyszín azonban ezúttal a paradicsomi szépségű Kolumbia, ott forgatták ugyanis a Viasat3 ma iduló valóságshow-ját, az Éden Hotelt.

Az Éden Hotel egy gyönyörű szálloda a Karib-tenger partján, ahol a vendégek egzotikus körülmények között, a szórakozás és a luxus élvezete mellett szállnak harcba a játék huszonötmillió forintos fõdíjáért. A 18 és 30 év közötti lakók kezdetben tízen lesznek, öt lány és öt fiú költözik be, akiknek nincs más feladatuk, minthogy minél előbb pár találjanak. A dolguk eleinte egyszerű lesz, az élet azonban nem áll meg, állandóan újabb vendégek érkeznek közéjük, akik szintén nem akarnak mást, mint párra lelni és bent maradni a játékban. A szabály egyszerű, aki egyedül marad, az kiesik.

Tovább>>

A bejegyzés trackback címe:

https://edenhotel.blog.hu/api/trackback/id/tr642731455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása